Een korte introductie

Bettina Nooren, beëdigd vertaler Duits

Mijn naam is Bettina Nooren. Ik ben eigenaar van Triaccent Vertalingen en professioneel vertaler voor vertalingen naar het Duits of Nederlands. Ik ben beëdigd vertaler Duits.

Geboren en getogen in Noord-Duitsland heb ik als moedertaalspreker Duits jarenlange ervaring in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven en in de Nederlandse gezondheidszorg. Behalve in Duitsland heb ik een aantal jaren in Zuid-Amerika gewoond. Sinds 2006 woon ik in Nederland en heb hier mijn liefde voor talen gerealiseerd.

Ik heb de bachelor-opleiding tot Vertaler Duits aan de hogeschool ITV Utrecht met succes afgerond en ben beëdigd vertaler voor de vertaalrichtingen Nederlands-Duits, Duits-Nederlands en ingeschreven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Wbtv nr. 5266). Deze professionele achtergrond heb ik opgebouwd om mijn klanten kwaliteit, continuïteit en professionaliteit te kunnen bieden.

Bettina Nooren - Triaccent Vertalingen - Beëdigd vertaler Duits

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden.

Contact opnemen

Wilt u een tekst door mij laten vertalen of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte. Een offerte wordt opgesteld op basis van uw te vertalen documenten. Deze kunt u hier uploaden. U kunt mij ook telefonisch bereiken via +31 (0)6 52488011 of via vertaling@triaccent.nl.

Bedrijfsgegevens

Triaccent Vertalingen
Bettina Nooren
Sleper 86
3448 WK Woerden

M +31 (0) 6 52 48 80 11
E vertaling@triaccent.nl
W www.triaccent.nl

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/bettinanooren
Facebook: www.facebook.com/triaccent

BTW-nr. NL 261630982 B01
KvK Utrecht 59897619

Klantenreviews

Bettina Nooren heb ik leren kennen als een consensieuse en adequate vertaalster. Ze verdiept zich in de tekst om tot een optimale vertaling te komen. Ze werkt snel en punctueel. Bovendien is ze klantvriendelijk en betrokken. Kortom, ze levert uitstekend vertaalwerk!

Benjamin Care

Hartstikke tevreden. Er wordt goed meegedacht.
Goede vertalingen en snelle reactie op mijn vragen.

Wouters Textiles

Wij als Qron maken geregeld gebruik van Triaccent Vertalingen, ben super te spreken over de snelle terugkoppeling, meedenken en het tijdig aanreiken van de vertaling. Doe graag zaken met Bettina!

Qron GmbH